Bisson Bakmix voor meergranenkoekjes bio 300 gram
Merk
Inhoud
300 Gram
5,05
Nog maar 3 op voorraad!
EAN
3380380072932
ARTNR
952715
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Bakmix voor meergranenkoekjes bio
Bisson Quick multigranen koekjes bakmix
Ingrediënten
Volkoren multigranenmeel* 33% (TARWE, ROGGE (gluten), GERST (gluten)), rijst*, HAVER* (gluten), stukjes chocolade* 20% (cacaomassa*, blonde rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract*), bruine suiker*, blonde rietsuiker*, helder TARWEmeel* type 65, krokante volkoren rijst* 6%, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), vanille-extract*, zeezout *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding:
Voeg toe:
Voor 14-16 koekjes:
Zachte koekjes: 2 ei, 50 gram zachte vetstof.
Plantaardige krokante koekjes: 1 Soeplepel plantaardige drank, 75 gram zachte vetstof, 50 gram hazelnoot in poeder
Beboter of bedek de bodem van een ovenplaat met bakpapier.
De oven voorverwarmen op 190°C.
Doe de bereiding in een kom en voeg alle andere ingredienten toe. Vermeng alles en daarna kneden tot een deegbal.
Vorm een twaalftal bolletjes zo groot als een walnoot en plaats ze op geregelde afstand van elkaar op de bakplaat. Nu kun u ze ook platdrukken.
Laat gedurende 10-12 minuten bakken (de koekjes zijn nog zacht bij het velaten van de oven).
Verleng de baktijd met 2 tot 3 minuten voor het plantaardige recept.
Laat afkoelen op een rooster.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU/non-EU
Bisson Quick multigranen koekjes bakmix
Ingrediënten
Volkoren multigranenmeel* 33% (TARWE, ROGGE (gluten), GERST (gluten)), rijst*, HAVER* (gluten), stukjes chocolade* 20% (cacaomassa*, blonde rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract*), bruine suiker*, blonde rietsuiker*, helder TARWEmeel* type 65, krokante volkoren rijst* 6%, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), vanille-extract*, zeezout *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1662 kJ / 394 kcal |
Vet | 7,2 gram |
- waarvan verzadigd | 3,6 gram |
Koolhydraten | 72,6 gram |
- waarvan suikers | 38,8 gram |
Vezels | 6,1 gram |
Eiwitten | 6,6 gram |
Zout | 0,5 gram |
Gebruik
Bereiding:
Voeg toe:
Voor 14-16 koekjes:
Zachte koekjes: 2 ei, 50 gram zachte vetstof.
Plantaardige krokante koekjes: 1 Soeplepel plantaardige drank, 75 gram zachte vetstof, 50 gram hazelnoot in poeder
Beboter of bedek de bodem van een ovenplaat met bakpapier.
De oven voorverwarmen op 190°C.
Doe de bereiding in een kom en voeg alle andere ingredienten toe. Vermeng alles en daarna kneden tot een deegbal.
Vorm een twaalftal bolletjes zo groot als een walnoot en plaats ze op geregelde afstand van elkaar op de bakplaat. Nu kun u ze ook platdrukken.
Laat gedurende 10-12 minuten bakken (de koekjes zijn nog zacht bij het velaten van de oven).
Verleng de baktijd met 2 tot 3 minuten voor het plantaardige recept.
Laat afkoelen op een rooster.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU/non-EU
Volkoren multigranenmeel* 33% (TARWE, ROGGE (gluten), GERST (gluten)), rijst*, HAVER* (gluten), stukjes chocolade* 20% (cacaomassa*, blonde rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator: zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract*), bruine suiker*, blonde rietsuiker*, helder TARWEmeel* type 65, krokante volkoren rijst* 6%, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), vanille-extract*, zeezout
*biologisch
Bereiding:
Voeg toe:
Voor 14-16 koekjes:
Zachte koekjes: 2 ei, 50 gram zachte vetstof.
Plantaardige krokante koekjes: 1 Soeplepel plantaardige drank, 75 gram zachte vetstof, 50 gram hazelnoot in poeder
Beboter of bedek de bodem van een ovenplaat met bakpapier.
De oven voorverwarmen op 190°C.
Doe de bereiding in een kom en voeg alle andere ingredienten toe. Vermeng alles en daarna kneden tot een deegbal.
Vorm een twaalftal bolletjes zo groot als een walnoot en plaats ze op geregelde afstand van elkaar op de bakplaat. Nu kun u ze ook platdrukken.
Laat gedurende 10-12 minuten bakken (de koekjes zijn nog zacht bij het velaten van de oven).
Verleng de baktijd met 2 tot 3 minuten voor het plantaardige recept.
Laat afkoelen op een rooster.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen