Ma Vie Sans Broodmeel met boekweit glutenvrij bio 500 gram
Merk
Inhoud
500 Gram
5,59
Niet op voorraad
EAN
3380380057793
ARTNR
950758
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Broodmeel met boekweit glutenvrij bio
Broodmeel met boekweit bio - glutenvrij
Ingrediënten
Halfvolkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Broodmeel met boekweit bio - glutenvrij
Ingrediënten
Halfvolkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 347 kcal / 1468 kJ
Vet 1,7 gram
- waarvan verzadigd 0,2 gram
Eiwitten 5,9 gram
Koolhydraten 74,8 gram
- waarvan suikers 0,6 gram
Voedingsvezels 4,2 gram
Zout 1,6 gram
Gebruik
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Halfvolkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen