Jacob Hooy Speculaaskruiden 1 kilogram

Inhoud
1 Kilogram
35,26
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
1 boom zal worden geplant voor elke bestelling.
EAN 8719265007670
ARTNR 609282

Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Speculaaskruiden
Jacob Hooy speculaaskruiden

Ingrediënten
Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

Gebruik
Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant / Distributeur
Jacob Hooy & Co. BV, Rijksweg 119, 1906 BG Limmen
Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom
Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overJacob Hooy Speculaaskruiden 1 kilogram
Jouw waardering
  1. image
    Ladrome First aid - eerste hulp spray 39 bio 20 milliliter 20 Milliliter La Drôme Eerste hulp essence spray
    18,50
    20 Milliliter
  2. image
    Pflüger Manganum sulfuricum 17 D6 Schussler 400 tabletten 400 Tabletten Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
    15,89
    400 Tabletten