Lima Agar agar poeder bio 12 gram
Merk
Inhoud
12 Gram
2,84
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
EAN
5411788045759
ARTNR
799884
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Agar agar poeder bio
Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren, en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het telt slechts 7kcal per portie, het lost heel gemakkelijk op en heeft een heel neutrale smaak.
Ingrediënten
Agar-Agar*. * = van biologische teelt
Voedingswaarde
Gebruik
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet : gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking. Gebruik: voor confituur: 4 g Agar-Agar in poedervorm voor 1 kg schoongemaakt fruit of 1 l fruitsap. Breng het fruit en de Agar-Agar aan de kook, en voeg dan een zoetmiddel naar keuze toe. Indikken tot de gewenste vastheid.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
EU
Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren, en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het telt slechts 7kcal per portie, het lost heel gemakkelijk op en heeft een heel neutrale smaak.
Ingrediënten
Agar-Agar*. * = van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
---|---|
Energie | 758 kJ / 188 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 4,2 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 83 g |
Eiwitten | 1,0 g |
Zout | 0,08 g |
Gebruik
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet : gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking. Gebruik: voor confituur: 4 g Agar-Agar in poedervorm voor 1 kg schoongemaakt fruit of 1 l fruitsap. Breng het fruit en de Agar-Agar aan de kook, en voeg dan een zoetmiddel naar keuze toe. Indikken tot de gewenste vastheid.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
EU
Agar-Agar*.
* = van biologische teelt
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet : gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking. Gebruik: voor confituur: 4 g Agar-Agar in poedervorm voor 1 kg schoongemaakt fruit of 1 l fruitsap. Breng het fruit en de Agar-Agar aan de kook, en voeg dan een zoetmiddel naar keuze toe. Indikken tot de gewenste vastheid.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen