Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio 350 gram
Merk
Inhoud
350 Gram
4,55
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
EAN
3380380076060
ARTNR
836225
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Mix voor pizzabodems glutenvrij bio
Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio
Ingrediënten
Witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix"gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plek.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio
Ingrediënten
Witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix"gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 348 kcal / 1474 kJ |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
1 gram 0,2 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
77 gram 0,3 gram |
Vezels | 4,5 gram |
Eiwitten | 5,9 gram |
Zout | 1,2 gram |
Gebruik
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plek.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix"gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen