Peak's Maismeel glutenvrij 400 gram
Merk
Inhoud
400 Gram
3,39
Niet op voorraad
EAN
8717371161651
ARTNR
230009
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Maismeel glutenvrij
Peak"s Free From Maismeel
Ingrediënten
Maïs (100%)
Voedingswaarde
Gebruik
Recept voor soesjes:
Benodigdheden: Voor het deeg: 50g boter, 3g zout, 1 zakje vanillesuiker, 1 el kristalsuiker, 50g universele bakmix (Peaks Free From), 50g maïsmeel, 50g maïszetmeel, 5 eieren, 250ml water. Voor de vulling: 250ml slagroom, suiker naar smaak. Bereidingswijze: Doe bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op 180°C. Doe 250 ml water met de boter, het zout, de vanillesuiker en de suiker in een pan en breng aan de kook. Meng de universele bakmix en de twee meelsoorten en doe dit in de pan. Roer net zolang tot de deegbal loslaat van de bodem. Haal de pan van het vuur en roer 1 voor 1 de eieren door het deeg. Na elk ei eerst paar min. doorroeren. Doe het beslag in een spuitzak en maak 12 bolletjes. Doe ze 30 min. in de oven. Doormidden snijden en laten afkoelen. Klop de slagroom stijf en vul de soesjes. Tip: Voor eivrij recept, gebruik een ei-vervanger.
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Peak"s Free From Maismeel
Ingrediënten
Maïs (100%)
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
---|---|
energie | 1481 kj /350 kcal |
vet | 2,9 g |
- waarvan verzadigd | 0,53 g |
- enkelvoudig onverzadigd | 0,75 g |
- meervoudig onverzadigd | 1,5 g |
koolhydraten | 73,0 g |
- waarvan suikers | 1,25 g |
voedingsvezel | 4,0 g |
eiwit | 5,9 g |
zout | <0,1 g |
Gebruik
Recept voor soesjes:
Benodigdheden: Voor het deeg: 50g boter, 3g zout, 1 zakje vanillesuiker, 1 el kristalsuiker, 50g universele bakmix (Peaks Free From), 50g maïsmeel, 50g maïszetmeel, 5 eieren, 250ml water. Voor de vulling: 250ml slagroom, suiker naar smaak. Bereidingswijze: Doe bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op 180°C. Doe 250 ml water met de boter, het zout, de vanillesuiker en de suiker in een pan en breng aan de kook. Meng de universele bakmix en de twee meelsoorten en doe dit in de pan. Roer net zolang tot de deegbal loslaat van de bodem. Haal de pan van het vuur en roer 1 voor 1 de eieren door het deeg. Na elk ei eerst paar min. doorroeren. Doe het beslag in een spuitzak en maak 12 bolletjes. Doe ze 30 min. in de oven. Doormidden snijden en laten afkoelen. Klop de slagroom stijf en vul de soesjes. Tip: Voor eivrij recept, gebruik een ei-vervanger.
Bewaren
Op een koele, droge plaats bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Peak"s Free From, P.O. Box 50505, 3007 JA Rotterdam, The Netherlands
Maïs (100%)
Recept voor soesjes:
Benodigdheden: Voor het deeg: 50g boter, 3g zout, 1 zakje vanillesuiker, 1 el kristalsuiker, 50g universele bakmix (Peaks Free From), 50g maïsmeel, 50g maïszetmeel, 5 eieren, 250ml water. Voor de vulling: 250ml slagroom, suiker naar smaak. Bereidingswijze: Doe bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op 180°C. Doe 250 ml water met de boter, het zout, de vanillesuiker en de suiker in een pan en breng aan de kook. Meng de universele bakmix en de twee meelsoorten en doe dit in de pan. Roer net zolang tot de deegbal loslaat van de bodem. Haal de pan van het vuur en roer 1 voor 1 de eieren door het deeg. Na elk ei eerst paar min. doorroeren. Doe het beslag in een spuitzak en maak 12 bolletjes. Doe ze 30 min. in de oven. Doormidden snijden en laten afkoelen. Klop de slagroom stijf en vul de soesjes. Tip: Voor eivrij recept, gebruik een ei-vervanger.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen