Primeal Witte lingotbonen Frankrijk bio 500 gram
Merk
Inhoud
500 Gram
4,65
Niet op voorraad
EAN
3380390205405
ARTNR
858906
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Witte lingotbonen Frankrijk bio
Biologische witte Lingotbonen uit Frankrijk. Bonen staan van oudsher dagelijks op het menu van Franse boeren. De witte Lingotbonen worden warm gegeten in stoofmaaltijden met tomatensaus en groente, maar ook koud in een salade met seizoensgroente en kruiden. De witte lingotbonen worden geteeld door lokale Franse boeren. Verpakt in transparante, recyclebare zak.
Ingrediënten
Witte lingotbonen* (Phaseolus vulgaris). *afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding : één nacht laten weken en dan 2 min. aan de kook brengen. Uit laten lekken en koken op een zacht vuurtje gedurende 40 tot 60 min. in water met aromatische kruiden en komboe alg.
Laat de lingotbonen een nacht weken. Spoel de bonen af en doe de bonen met koud water in een pan. Breng de bonen aan de kook en laat ze 1 minuut koken. Giet het water af (deze stap helpt een goede spijsvertering van de bonen te garanderen). Breng de bonen opnieuw aan de kook in een ruime hoeveelheid water en laat ze 40 tot 60 minuten koken. Voeg eventueel kruiden of kombu algen toe aan het kookwater.
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Biologische witte Lingotbonen uit Frankrijk. Bonen staan van oudsher dagelijks op het menu van Franse boeren. De witte Lingotbonen worden warm gegeten in stoofmaaltijden met tomatensaus en groente, maar ook koud in een salade met seizoensgroente en kruiden. De witte lingotbonen worden geteeld door lokale Franse boeren. Verpakt in transparante, recyclebare zak.
Ingrediënten
Witte lingotbonen* (Phaseolus vulgaris). *afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1239 kJ / 294 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
1,6 gram 0,8 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
40,1 gram 1,9 gram |
Vezels | 17,0 gram |
Eiwitten | 21,3 gram |
Zout | 0,01 gram |
Gebruik
Bereiding : één nacht laten weken en dan 2 min. aan de kook brengen. Uit laten lekken en koken op een zacht vuurtje gedurende 40 tot 60 min. in water met aromatische kruiden en komboe alg.
Laat de lingotbonen een nacht weken. Spoel de bonen af en doe de bonen met koud water in een pan. Breng de bonen aan de kook en laat ze 1 minuut koken. Giet het water af (deze stap helpt een goede spijsvertering van de bonen te garanderen). Breng de bonen opnieuw aan de kook in een ruime hoeveelheid water en laat ze 40 tot 60 minuten koken. Voeg eventueel kruiden of kombu algen toe aan het kookwater.
Bewaren
Bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Witte lingotbonen* (Phaseolus vulgaris).
*afkomstig van biologische landbouw
Bereiding : één nacht laten weken en dan 2 min. aan de kook brengen. Uit laten lekken en koken op een zacht vuurtje gedurende 40 tot 60 min. in water met aromatische kruiden en komboe alg.
Laat de lingotbonen een nacht weken. Spoel de bonen af en doe de bonen met koud water in een pan. Breng de bonen aan de kook en laat ze 1 minuut koken. Giet het water af (deze stap helpt een goede spijsvertering van de bonen te garanderen). Breng de bonen opnieuw aan de kook in een ruime hoeveelheid water en laat ze 40 tot 60 minuten koken. Voeg eventueel kruiden of kombu algen toe aan het kookwater.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen