TerraSana Mugi miso gerst ongepateuriseerd bio 2500 gram
Merk
Inhoud
2500 Gram
44,89
Nog maar 2 op voorraad!
EAN
8713576271515
ARTNR
893139
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Mugi miso gerst ongepateuriseerd bio
Mugi miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en gerst. Deze miso is een perfecte mix van alle vijf de smaken: zout, zoet, bitter, zuur en umami. Mugi miso wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude, cederhouten vaten. Deze tijd is nodig om de smaak te verdiepen en gezonde eigenschappen toe te voegen. Het resultaat is een authentiek smakende Japanse smaakmaker die qua smaak tussen hatcho en shiro miso in ligt. Mugi miso is erg lekker om misosoep van te maken, maar doet het ook goed bij noodle-, groente- en tofugerechten. Mugi miso is gemiddeld krachtig van smaak en is iets zouter dan genmai miso.
Ingrediënten
SOJAbonen*, gerst* (GLUTEN), zeezout, water, koji-ferment *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep.
Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Bewaren
Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana , Postbus 70, 2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomst
Japan
Mugi miso wordt gemaakt van biologische sojabonen en gerst. Deze miso is een perfecte mix van alle vijf de smaken: zout, zoet, bitter, zuur en umami. Mugi miso wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en fermenteert minimaal 12 maanden in 100 jaar oude, cederhouten vaten. Deze tijd is nodig om de smaak te verdiepen en gezonde eigenschappen toe te voegen. Het resultaat is een authentiek smakende Japanse smaakmaker die qua smaak tussen hatcho en shiro miso in ligt. Mugi miso is erg lekker om misosoep van te maken, maar doet het ook goed bij noodle-, groente- en tofugerechten. Mugi miso is gemiddeld krachtig van smaak en is iets zouter dan genmai miso.
Ingrediënten
SOJAbonen*, gerst* (GLUTEN), zeezout, water, koji-ferment *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 606kJ
Energie(kcal) 145kcal
Vet totaal 5,6g
Vet verzadigd 0,7g
Koolhydraten totaal 9,5g
Suikers 5,6g
Voedingsvezel 5,1g
Eiwit totaal 11,6g
Zout 11,5g
Gebruik
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep.
Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Bewaren
Bewaar na openen maximaal 3 maanden in de koelkast.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana , Postbus 70, 2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomst
Japan
SOJAbonen*, gerst* (GLUTEN), zeezout, water, koji-ferment
*biologisch
Gebruik 1 eetlepel als vervanger van een bouillonblokje of voor 200 ml misosoep.
Gebruik als basis voor saus, marinade of dressing.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen